RSS

KAMI Kini di KAMPAR Follow Me TQ (0197347789 Zue)

SENARAI HARGA / PRICE LIST : SILA CLICK LINK DIBAWAH or 0197347789 pm me(^_^)

Kami kini di KAMPAR, PERAK.
Surprise Delivery & Candy Buffet kini di kawasan KAMPAR, PERAK
Any Inquiries Pls Call Me 0197347789
---TQ---

Sihat, Cergas & Bertenaga sepanjang hari dengan Shaklee

Posted by : Zue Chocolate House (JR0039038-T) 0 Comments



Assalamualaikum wbt & Salam 21 Ramadhan...

Begitu pantas masa berlalu, kita telah pun berada di fasa terakhir Ramadhan..Alhamdulillah.. Marilah kita sama2 melipat gandakan amalan kita & semoga kita dipertemukan dengan malam LailatulQadr..

Sedikit perkongsian pengalaman Baker terkenal bersama SHAKLEE ingin sy kongsikan bersama anda semua.Semoga memberi manafaat.
Terima Kasih Kak Kaseh.

Dapatkan Special Price dari sy 0197347789 (Zue)

Kapten Fakhzan & Kapten Azniza, Tampoi, Johor

Posted by : Zue Chocolate House (JR0039038-T) 0 Comments





290613: Walimatulurus Kapten Fakhzan & Kapten Azniza

Alhamdulillah segalanya telah selesai...

Buat pengantin, Selamat Pengantin Baru & 
kami doakan smga kalian bahagia hingga ke jannah...

Ceriakan hari bahagia anda dengan Candy Buffet aka Chocolate Buffet♥

Lokasi Jajahan Kami : 
SELURUH JOHOR, MELAKA, KL, SELANGOR & KUCHING, SARAWAK.

Harga PAKEJ :

TEMPAHAN AWAL AMAT DIGALAKKAN ^_^

LIKE : CoklatKu8 / Chocolate Buffet 
CALL/Whatsup : 0197347789 / 0127858539


Chocolate Fountain at Majlis Aqiqah; Batu Pahat, Johor

Posted by : Zue Chocolate House (JR0039038-T) 0 Comments





Alhamdulillah...

Terima kasih KAK IDAYU sekeluarga...

ADD ON : 200pcs apam ladybugs & angry bird & Cotton Candy Live

Ceriakan hari lahir si Manja anda dengan Chocolate Buffet kami ♥

Lokasi Jajahan Kami : 
SELURUH JOHOR, MELAKA, KL, SELANGOR & KUCHING, SARAWAK.


TEMPAHAN AWAL AMAT DIGALAKKAN ^_^

LIKE : www.facebook.com/coklatku8
CALL/ Whatsup : 0197347789 (Zue)

Chocolate Bouquet; To Mr Perfect, KulaiJaya

Posted by : Zue Chocolate House (JR0039038-T) 0 Comments



Surprise Again!! 

To Order: 0197347789 (CikZue)
LIKE : CoklatKu8 / Chocolate Buffet
FOLLOW : www.coklatku8.blogspot.com

Candy Buffet with Chocolate Fountain For Birthday Party, Batu Pahat

Posted by : Zue Chocolate House (JR0039038-T) 0 Comments



Happy Birthday Balqis ^_^

Ceriakan hari lahir si Manja anda dengan Chocolate Buffet kami ♥

Lokasi Jajahan Kami : 
SELURUH JOHOR, MELAKA, KL, SELANGOR & KUCHING, SARAWAK.


TEMPAHAN AWAL AMAT DIGALAKKAN ^_^

LIKE : CoklatKu8 / Chocolate Buffet
CALL : 0197347789 / 0127858539 (CikZue)

Chocolate DoorGift : Bajet & Murah

Posted by : Zue Chocolate House (JR0039038-T) 2 Comments





Alhamdulillah...
2200pcs praline chocolate = 1100pax door gift chocolate

Terima Kasih Kak Nani Shuhada sekeluarga.

To Order : 0197347789 (CikZue)
LIKE : CoklatKu8 / Chocolate Buffet




Chocolate Bouquet : Surprise Utk Yg Tersayang

Posted by : Zue Chocolate House (JR0039038-T) 0 Comments

Tn Hj Abdullah, TM Tmn Pelangi, JB
Chocolate Bouquet (Ferrero + Handmade Choc)

Terima Kasih Mama Nur Maliza ^_^

Surprise Delivery hanya untuk kawasan sekitar JohorBahru &
Lain2 kawasan adalah melalui courier services...

LIKE : CoklatKu8 / Chocolate Buffet
CALL/SMS/WHATSUP : 0197347789 (CikZue)

Set Coklat Hantaran untuk Majlis Perkahwinan

Posted by : Zue Chocolate House (JR0039038-T) 0 Comments


Set Coklat untuk Hantaran

Terima Kasih Hidayah...

To Order: SMS/Call/Whatsup/Viber 0197347789 (CikZue)

Gift: Fererro Rocher Bouquet Courier To Perak & Batu Pahat

Posted by : Zue Chocolate House (JR0039038-T) 0 Comments



Order By Siti Noqyah To Mohd Hakimi, Seri Manjung Perak
Order by Noreen To Mazlan, UTHM, Batu Pahat 

Alhamdulillah, selamat sampai...terima kasih semua ^_^

PM/Whatsup/Viber : 
0197347789 (CikZue)

LoliChoc Images & Colourfull LoliChoc

Posted by : Zue Chocolate House (JR0039038-T) 0 Comments



Lolichoc Images Order by Cikgu Norlela Hussin, SK Batu 9, Cheras
LoliChoc Coloufull order by Cikgu Najihah, Plentong

Alhamdulillah...terima kasih semua ^_^

PM/Whatsup/Viber : 0197347789 (CikZue)

Salam Ramadhan 2013

Posted by : Zue Chocolate House (JR0039038-T) 0 Comments

Assalamualaikum wbt & Salam Ramadhan buat semua umat Islam di seluruh dunia & khususnya buat follower & Likers blog CoklatKu8 ^_^

Syukur Alhamdulillah kita dipertemukan lagi dengan bulan yang penuh barakah ini & hari ini hari ke 3 kita berpuasa..Alhamdulillah...

Dikesempatan ini saya ingin memohon ribuan ampun & maaf sekiranya ada terkasar bahasa mahupun kelakuan sepanjang berurusan dengan kami & Jutaan terima kasih kepada semua yang masih terus memberi kepercayaan dan sokongan terhadap kami. InsyaAllah kami akan sentiasa memberikan service yang terbaik untuk anda.

Semoga Ramadhan kali ini menjadi Ramadhan yang paling terbaik kepada kita semua.. Insyaallah...

Salam Ramadhan,
Cik Zue 0197347789

Pic credit to : IslamicQuotes

Set Berpuasa untuk Kekal Cergas Bertenaga Sepanjang Hari

Posted by : Zue Chocolate House (JR0039038-T) 0 Comments


Assalamualaikum wbt…



Jangan terkejut CIKZUE masih lagi CIKZUE COKLAT...hehehe ^_^

Alhamdulillah CikZue sekarang Agen Shaklee ^_^
(SID - Shaklee Independent Distributor)
ZUWAIRUNI ISMAIL, SID ; 913423

Shaklee ni company US jual supplement n produk2 rumah yang lain mcm water filter, set shampoo, set muka . Supp die sume HALAL jgn risau. Shaklee best sebab supplementnya NATURAL. bila natural, badan kita mudah serap n if terlebih atau apa ke die xkan tertinggal dalam badan.Ia akan keluar thru urine or najis kita lah. so xdelah jadi toksin dalam badan & 

CikZue sendiri dah mencubanya Alhamdulillah dengan IzinNYA ianya sangat memberi impak yg positive…

Shaklee ade banyak set utk mcm2 masalah antaranya : 
Set kesihatan asas
Set resdung
Set kecantikan kulit
Set kurus dan langsing
Set kesuburan
Set hamil
Set berpantang
Set menyusu
Set kewanitaan
Set lelaki
Set kanak - kanak
Set untuk student
Set diabetes
Set kolestrol 
&
6 hari lagi menjelang RAMADHAN CikZue ada
SET BERPUASA & anda MESTI CUBA…

Set berpuasa shaklee sesuai dinikmati oleh pelbagai golongan umur, pesakit-pesakit kanser, penghidap gastrik, anak-anak yang baru belajar berpuasa dan juga sangat-sangat sesuai dinikmati dikala anda lambat bangun tidur tak sempat nak masak atau makan sahur..

& SGT LAH SESUAI untuk BAKERS yg nak siapkan TEMPAHAN KUIH RAYA yg banyak tuuuu ^_^ CikZue pun amik set ni untuk siapkan COKLAT RAYA CikZue...

So kalau berminat nk tau lebih lanjut pasal shaklee, jgn segan2 pm ya. CikZue berbesar hati nk tolong n of cos HARGA SUPER SPECIAL utk anda semua.
Sekian Terima Kasih…

Wassalam CIKZUE 0197347789