RSS

KAMI Kini di KAMPAR Follow Me TQ (0197347789 Zue)

SENARAI HARGA / PRICE LIST : SILA CLICK LINK DIBAWAH or 0197347789 pm me(^_^)

Kami kini di KAMPAR, PERAK.
Surprise Delivery & Candy Buffet kini di kawasan KAMPAR, PERAK
Any Inquiries Pls Call Me 0197347789
---TQ---

Self Improvement - Part 1 (Chocolate Ganache Cake)

Posted by : Zue Chocolate House (JR0039038-T)

Chocolate Ganache Cake
yummmyyy:)
1st layer - buttercream
2nd layer - coklat ganache (memang ganaz) leh bt cermin:)my 1st roses made from my keras tangan..canteq kan?heee:)
ni order from Linda-my 1st customer...ok x?

Flash back...ni namanya tak de kerja..hehehe..actually sy sedang mengemas gobok pc sy...huhuhu terlalu berat..penuh dgn gbr2..misi clean & clear...heeee..ni hanya utk tontonan anda semua...free of charge (jgn order!!)

Class ni sy joint 2010..dah tak ingat..huhuhu boleh refer kat FB...korang semua layan je pic2 yg canteq2 nie..hahaha perasaan sy kata mmg canteq..lepas joint class sy dah tak buat kek ni lagi wpun byk sgt permintaan..huhuhu xsempat, masa sy sangat terhad...sy hanya buat coklat saje...MAAF ye...InsyaAllah suatu hari saya akan open order ok (kena tunggu sy jadi full time homebakers) tungguuuuu:)

Wasalam..
Jom order coklat...

2 comments:

ady said...

as-salam
cantik dan menarik bunga roses tu...

CoklatKu8 said...

TQ...xtau lah tangan ni ingat lagi x nk bt..huhuhu..

Post a Comment